Prijavi tekstovi

Prijavi

Piše: urednik
  • grafite mržnje na fasadama u gradu
  • nelegalno uzurpiranje javnih površina plakatima i nalepnicama ( predizbornim i postizbornim materijalima političkih partija pogotovo)

Pošalji fotografiju i navedi adresu – za nula plakata i grafita mržnje u Novom Sadu!

Vaše ime (obavezno)

Vaš E-mail (obavezno)

Dodaj fotografiju:

(max.5MB)

Adresa lokacije (obavezno)

Opis

Ova sekcija služi kako biste brzo i lako mogli da prijavite grafite mržnje koji postoje na fasadama u Novom Sadu, čime se alarmira gradska Antigrafiti jedinica radi brzog uklanjanja. Potrebno je da pošaljete fotografiju grafita i adresu na kojoj se nalazi.

Takođe, ovde možete da prijavite nelegalno uzrupiranje javnih površina od strane političkih partija pre svega, ali i drugih subjekata. Svedoci smo da u vreme predizbornih kampanja aktivisti političkih partija bahato oblepljuju javne površine čime nanose štetu gradu i na taj način stvaraju dodatne troškove potrebne za njihovo uklanjanje. Ono što je potrebno da uradite je da pošaljete fotografiju sa nekom javnom površinom u Novom Sadu koja je oblepljena plakatima i nalepnicama političkih partija, kako bismo alarmirali komunalnu inspekciju koja je nadležna da pošalje zahtev za uklanjanje politički patijama čiji su plakati izlepljeni. Smatramo da su političke partije one koje bi prve trebalo da budu odgovorne za izgled javnih površina, ali odgovornost postoji i na drugim subjektima koji oblepljuju grad svojim promotivnim materijalima na mestima koja za to nisu predviđena.

O autoru

urednik

Upiši komentar